Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Onze designers kruipen in jouw huid en
ontwerpen in drie stappen een unieke stand

Uiteraard voor de vaste prijs die we
vooraf hebben afgesproken

In drie stappen een betaalbare unieke
design stand, let’s go!

Modulaire standbouw biedt duurzame voordelen

Wij houden van oplossingen die duurzaam zijn, die ervoor zorgen dat onze concepten voor jou betaalbaar blijven en waarmee je alsnog kunt uitblinken. Doordat wij werken met duurzame herbruikbare componenten slagen we erin een design stand neer te zetten, voor een hele schappelijke prijs. Natuurlijk vinden wij het net zo belangrijk dat de beursstand bijdraagt aan wat jij voor doelstellingen voor de beurs gesteld hebt, die zijn altijd ons uitgangspunt. Wil je inspiratie opdoen in onze eerdere projecten?
Check it out 

JA, IK WIL EEN VRIJBLIJVEND ADVIES

Explore

Om uiteindelijk te komen tot een beursstand die bijdraagt aan het behalen van je doelstellingen voor een specifieke beurs maken we graag eerst even kennis. Het kan dat je ons contactformulier hebt ingevuld en wij je terugbellen, of misschien was je al overtuigd en heb je al direct ons uitgebreide briefingsformulier ingevuld. Na een aanvraag of eerste contactmoment via onze website nemen wij altijd even telefonisch contact op. We bespreken wat wij hebben ontvangen, wat we nog missen en of je nog extra opties nodig hebt die niet binnen de vaste m² prijs vallen.

Mocht je op dat moment ons briefingsformulier nog niet hebben ingevuld vragen wij je dat eerst te doen. Wanneer dit binnen is hebben wij alles wat we nodig hebben om aan de tekentafel te schuiven.

Adapt

Wij transformeren onszelf even als collega binnen jouw bedrijf. We verplaatsen ons in de situatie en gaan aan de slag met ons ontwerp voor de beursstand. Vanuit onze expertise voegen we meerwaarde toe om uiteindelijk bij te dragen aan de doelstellingen waarvoor jij aan de beurs deelneemt! We controleren in deze fase alles, denk daarbij aan de regelgeving van de beurs, de maximale hoogte, kunnen er dingen opgehangen worden etc., hier heb jij geen omkijken meer naar.
Vervolgens presenteren we meestal een 2-3 ontwerpen, afhankelijk van jouw wensen en behoefte. We streven ernaar om altijd binnen 10 werkdagen het ontwerp inclusief kostenoverzicht te presenteren. De presentatie doen we middels een videocall, daar zijn we inmiddels allemaal wel aan gewend ;-). Mocht de voorkeur uitgaan naar een fysieke meeting met presentatie dan willen we daar uiteraard ook in meedenken.

Stand out

Tenslotte is het jouw “time to shine”. Je hebt je goed kunnen voorbereiden op de beurs, waarbij wij alles omtrent de beursstand uit handen hebben genomen. Wij zorgen voor het opzetten én afbouwen van de stand maar zijn ook het contactpersoon met de mensen op de beursvloer. Vragen aan de beurs over water, elektra, internet, etc. kun je aan ons overlaten, onze projectmanagers regelen álles.

Shout out

Na de beurs regelen wij de afbouw en eventueel voor opslag van jouw beursstand. Was het een geslaagd event en ben je blij met onze samenwerking? Laat het ons weten, zijn we super blij mee! Plaats een Google review.

Dit is Tessa,
Onze designer met
 serieuze skills
Start vandaag nog jouw project met Tessa.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram