Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Beursbalie

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Kiezen voor een beursbalie

Ga je je bedrijf vertegenwoordigen op een beurs of ander evenement en ben je op zoek naar een informatiepunt om je potentiële doelgroep te kunnen ontvangen? Dan is een beursbalie zeker een geschikte keuze. Deze kun je op iedere gewenste manier vormgeven. Daarnaast hoef je zeker géén grote investering te doen om de beursbalie aan te schaffen. We leggen je uit hoe dit zit.

Veel bedrijven die gebruik willen maken van een beurspresentatie (zoals van een beursbalie), hebben de voordelen van modulaire standbouw ontdekt. Met dit concept kunnen wij jouw beursstand volledig samenstellen uit losse elementen en deze naar wens inrichten. Modulaire standbouw is een full-service-concept dat financieel zeer interessant is. Je kunt hierbij met een minimale inspanning gebruik maken van een beursvoorziening op maat. Dit is zeker interessant als je gedurende een bepaalde periode op een bepaalde locatie wilt beschikken over een beursbalie.

Elementen voor een beursbalie

StandSite is een zeer aansprekende aanbieder van standbouw. We onderscheiden ons met de uitgebreide mogelijkheden om een beursstand voor je samen te stellen. Een beursbalie van StandSite wordt gekenmerkt door creativiteit en vakmanschap. Onze designers zorgen ervoor dat iedere beursbalie de juiste uitstraling krijgt zodat deze zal opvallen bij de doelgroep. Uiteraard kan de branding van je organisatie hierin worden opgenomen. Het gebruik van modulaire elementen voor een beursbalie maakt het namelijk mogelijk om je beursstand voor iedere specifieke situatie aan te passen.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De vormgeving van je beursbalie

Zoals je ongetwijfeld uit het bovenstaande hebt kunnen opmaken, hebben we veel verschillende mogelijkheden om je beursbalie naar wens vorm te geven. Uiteraard hebben wij verschillende formaten in beursbalies voor jou ter beschikking. Je kunt ook kiezen tussen een beursbalie met of zonder presentatiemogelijkheden. Wil je je bezoekers de gelegenheid geven om te zitten? Door krukken of stoelen aan je beursbalie toe te voegen spelen we in op de behoefte van je doelgroep.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Op ieder gewenst moment beschikbaar

Door gebruik te maken van ons concept kun je op ieder gewenst moment gebruik maken van onze elementen voor een beursbalie. We bouwen je beursbalie of beursbalies op wanneer je deze nodig hebt en komen ze op het afgesproken tijdstip weer keurig ophalen. Je kunt uiteraard één of meerdere keren gebruik maken van je beursvoorziening en de uitstraling hiervan op ieder moment wijzigen. Ook deze service is in onze lage prijsstelling inbegrepen.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je interesse om te ontdekken wat je mogelijkheden zijn om een beursbalie van StandSite te gebruiken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige adviseurs maken graag tijd voor je vrij om met je mee te denken over een passende oplossing. Heb je vragen over het gebruiken van een beursbalie in het algemeen? Maak gebruik van onze uitgebreide kennis en ervaring.

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram