Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Stand-ontwerp

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Een stand waarvan je gebruik maakt op een beurs moet uiteraard volledig passen bij de uitstraling die je op je doelgroep wilt overbrengen. Daarnaast moet de stand beschikken over de faciliteiten die nodig zijn om uw doelstellingen te realiseren. Het stand-ontwerp is dus van enorm belang voor een succesvolle beurs. Kies je voor een standaardontwerp of voor een design dat speciaal voor jou is ontworpen? StandSite laat je graag zien dat deze laatste optie zeker niet de duurdere optie hoeft te zijn.

Het belang van een professioneel stand-ontwerp

Het stand-ontwerp is uiteraard een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen als je als deelnemer op een beurs staat. Veel bedrijven kiezen voor een tijdloos stand-ontwerp waar ze jarenlang mee kunnen doen. Een stand is immers een investering die zich over een langere termijn moet terugverdienen. Deze bedrijven kiezen uit kostenoverweging voor een vrij neutraal stand-ontwerp. Dit ontwerp is een lange tijd te gebruiken en kan op diverse beurzen gebruikt worden. Het gevaar is hierbij wel dat regelmatige beursbezoekers dit ontwerp gaan herkennen en de stand weinig nieuws te bieden heeft.

Neem je genoegen met een standaard stand-ontwerp? Wat ons betreft is dit niet nodig. Je kunt kiezen voor een modulair stand-ontwerp, waarmee je je beursstand aan kan passen op de beschikbare ruimte, de aangewezen locatie en de bezoekers van de beurs. Zo blijft je stand niet alleen herkenbaar door je eigen branding elementen, maar blijft deze ook relevant voor het publiek dat meerdere vergelijkbare beurzen bezoekt.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uniek stand-ontwerp voor vaste prijs

We verrassen ondernemers regelmatig met onze prijsstelling. Velen denken in eerste instantie dat het erg duur is om een stand voor een beurs op maat samen te laten stellen. Dit is bij ons zeker niet het geval!

Ons concept is gebaseerd op het principe dat veel elementen meerdere keren gebruikt kan worden. Of je nu slechts eenmalig een stand nodig heeft, of je iedere jaar een beurs bezoekt; we kunnen de meeste elementen gewoon hergebruiken. Dit heeft uiteraard een zeer positief effect op de prijsstelling. Het is goed om te weten dat we vaste prijzen per vierkante meter hanteren! Je weet vooraf precies wat de beursstand je gaat kosten.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Perfecte service

Bij StandSite kun je je stand volledig op maat laten ontwerpen. Wij stellen je stand samen op basis van je wensen en behoeften. Onze vakkundige medewerkers bouwen je stand op wanneer je deze nodig hebt en komen de stand ook weer opruimen als de beurs is afgelopen. Je hoeft hier zelf verder niets meer in te investeren, het zit bij onze vaste prijs inbegrepen. In de lange tijd dat we in deze branche actief zijn, hebben we een uitstekende vakkennis opgebouwd. Onze medewerkers helpen dan ook graag bij het realiseren van jouw unieke stand-ontwerp. Heb je vragen over de mogelijkheden om je stand-ontwerp door StandSite te laten ontwerpen? Neem contact op met ons, wij gaan hier graag met je over in gesprek.

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram