Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Teamwork makes the dream work

Let’s work together!

Keertje kennismaken? Kom gezellig langs, of we meeten digitaal. Alles is mogelijk

@Standsite, gaan we voor succes!

Met het standontwerp staat of valt een beurspresentatie. Wij leveren eenvoudig en snel een standontwerp dat geheel aansluit bij jouw wensen. Jouw input dient als vertrekpunt voor onze designers. Onze uitdaging is een standontwerp op te leveren dat naadloos weergeeft hoe jij de stand bedoeld had. Of je nu eens of meerdere keren per jaar naar de beurs gaat, met ons sterke (en herbruikbare!) standontwerp wordt jouw beursdeelname een groot succes. Specifiek aan ons concept is dat een standontwerp samengesteld wordt uit onderdelen die wij op voorraad hebben en meerdere keren gebruikt kunnen worden. Daarom kennen onze standontwerpen een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Wij rekenen met een vaste vierkante meter prijs, die je van tevoren kunt berekenen op onze homepagina. Met allerlei opties kunnen wij je standontwerp voorzien van extra eyecatchers.Klinkt dit als muziek in je oren? Neem contact met ons op via onze contactpagina of laat je telefoonnummer achter, wij bellen je graag terug!

Dit is het team dat in de startblokken staat

Dit is Bas,
het creatieve brein

Na mijn afstuderen als Ruimtelijk Vormgever aan de kunstacademie in Breda heb ik voor diverse ontwerp- en interieurstudio’s gewerkt. Het ondernemersbloed zat er echter ook al in en, zodoende heb ik een tijd zelfstandig onder de naam BAS gewerkt.

In 2010 de stap gezet om in het bedrijf te gaan werken waar ik mee ben opgegroeid, Wit Design. StandSite.com is in 2007 als label van Wit Design ontstaan. Met het modulaire concept van Standsite weten we dezelfde heldere vormentaal te gebruiken die we ook graag voor onze customized projecten inzetten. Het is echt heel leuk om, als een soort lego puzzel, toch elke keer weer tot andere unieke stands te komen!

Dit is Bas:
Creatief | Ondernemer | Bourgondische Bredanaar | Best wel sportief 😉 | Vader van 2 jongens

Dit is Ruudt,
baas van een projectmanager

Projecten door goede banen leiden en de regie strak in handen houden, zonder het persoonlijke aspect te verliezen, daar ligt mijn uitdaging. 

Vanaf 2004 kennis gemaakt met standbouw en sinds 2016 werkzaam bij StandSite. Elke keer weer positief verbaasd en enthousiast met wat er allemaal binnen het modulaire standconcept van StandSite ontworpen wordt en dus mogelijk is. 

Pas wanneer een concept naar tevredenheid van de klant wordt opgeleverd, ben ik ook tevreden.

Dit is Ruudt:
Gedreven | Recht door zee | Multi-tasker | Rationeel | Droog | Bosche bol

Dit is Tessa,
topper van een designer

Tessa studeerde in 2008 af als Ruimtelijk Ontwerper. Sinds 2010 een vertrouwd gezicht van StandSite. Naast ruimtelijk vormgeven vindt ze grafisch ontwerp een zeer fijne bijkomstigheid in haar vak. 

Haar passie is het vertalen van een Corporate Identity naar een 3D én 2D ontwerp. Ze zorgt voor een perfecte uitvoer van het ontwerp en alle grafische uitingen. 

Tessa houdt van de Brabantse gemoedelijkheid en daarmee de prettige werksfeer. Dat daar bourgondische avondjes bij horen vindt ze niet heel vervelend. Inmiddels is ze moeder van (bijna) 3 kinderen en is ze flexibel inzetbaar voor de creatieve concepten binnen StandSite.

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram