Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Wij zijn Standsite

and this is where we stand for

Keertje persoonlijk kennis maken? Vinden wij ook leuk, en we schenken goede koffie ;-)

Onze missie

De beursvloer mooier maken voor exploitanten met een klein(er) budget. Wij brengen esthetische, goed vormgegeven, modulaire en betaalbare beursstands naar de beurs.

Al onze beursstands zijn origineel, dragen bij aan unieke doelstellingen en hebben maar één ding gemeen: ze hebben allemaal een vaste m2 prijs.

Onze visie

Dé samenwerkingspartner voor zoveel mogelijk exploitanten worden die hen een zelfverzekerde beursgang biedt. Onze unieke beursstands dragen bij aan de business doelstellingen die zij zichzelf gesteld hebben.

Bij het ontwerpen van onze esthetisch goed vormgegeven beursstands houden we rekening met onze planeet. Door modulair te werken dragen we een steentje bij aan een duurzamere wereld.

Duurzame deelname

Naast design en budget vinden we het essentieel om aan het milieuaspect aandacht te schenken. Traditioneel worden vele stands ontworpen voor eenmalig gebruik. Dat zien wij als een verspilling die niet past in een tijd waarin we ons steeds meer bewust zijn van onze invloed op de omgeving. Ook beursorganisaties stimuleren exposanten vaker om milieubewust te bouwen.

Wij bieden daarom de mogelijkheid om milieubewust te kiezen bij beursdeelname. Dat stimuleren we onder meer door een zorgvuldige selectie van onderdelen en materialen, door onderdelen vele malen te hergebruiken en door aandacht te hebben voor energiebesparing en afvalverwerking.

Communiceren via de digitale kanalen betekent minder kilometers voor besprekingen, presentaties en overleg.

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram