Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Standbouw Rotterdam

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Wanneer je met jouw bedrijf regelmatig op een beurs staat weet je dat een professionele stand het verschil maakt. Een goede stand vertaalt de identiteit van je bedrijf en dat is niet iets wat je zomaar voor elkaar krijgt. StandSite steekt veel tijd en moeite in het ontwerpen van een stand die perfect bij jouw bedrijf past. Wij helpen je dan ook graag bij het realiseren van jouw standbouw in Rotterdam. Met onze kant-en-klare stand trekt jouw bedrijf de aandacht op de beurs en behaal je jouw doelstellingen.

Veel ondernemers associëren standbouw in Rotterdam met een hoog prijskaartje. Met ons unieke concept bewijzen we dat een unieke stand zeker niet veel hoeft te kosten. Door materialen te hergebruiken en bewezen technieken toe te passen, zorgen we voor een ijzersterke presentatie tegen een scherpe prijs. StandSite heeft ruime ervaring op het gebied van standbouw in Rotterdam en onze ontwerpers weten precies hoe ze de stand van jouw bedrijf boven die van de concurrentie laat uitspringen.

Standbouw Rotterdam inschakelen

StandSite is een specialist op het gebied van modulaire standbouw in Rotterdam. We gebruiken jouw wensen als uitgangspunt voor een unieke stand. Uiteraard speelt herkenbaarheid van jouw bedrijf een grote rol bij het creëren van een ontwerp voor jouw standbouw in Rotterdam. Omdat wij voor iedere beurs met een nieuw en uniek ontwerp op de proppen komen, zorgen we ervoor dat je altijd iets nieuws te bieden hebt voor potentiële leads. We voegen branding elementen van jouw bedrijf toe om ervoor te zorgen dat dit niet ten koste gaat van de herkenbaarheid van je bedrijf. Samen vinden we de perfecte balans tussen design en functionaliteit.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw unieke stand in drie stappen

Met ons unieke concept creëren wij een stand in slechts drie stappen. Een belangrijk uitgangspunt voor ons ontwerp is de identiteit van jouw bedrijf. We komen graag meer te weten over de mensen achter het merk: jullie visie en missie en de cultuur van het bedrijf. Het bespreken van je doelstellingen en samen met jou meedenken over het behalen van deze doelen is een cruciaal onderdeel van onze samenwerking.

In de tweede stap maken onze ontwerpers de vertaling naar een krachtig en concreet plan. De laatste stap is het realiseren van de stand. Met premium materialen en bewezen technieken zorgen we voor een kwalitatieve stand. De opbouw en het transport van jouw standbouw in Rotterdam nemen we overigens ook voor onze rekening.

Na afloop van de beurs komen wij de stand weer afbreken. Onze service is dus vele malen uitgebreider dan enkel het ontwerpen van je stand. Deze service biedt jou en je collega’s de ruimte om jullie volledig op de inhoud van de presentatie te richten.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Neem contact op met StandSite.

Ben jij benieuwd naar een unieke standbouw in Rotterdam? StandSite levert unieke designs voor standaardprijzen. Ontdek de mogelijkheden van onze modulaire standbouw en zorg ervoor dat jouw bedrijf gezien wordt op de volgende beurs. Wil je meer weten over de service van StandSite? Neem dan vooral contact met ons op. We nemen de mogelijkheden met je door en adviseren je over de beste aanpak voor jouw bedrijf.

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram