Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Beursmateriaal

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Met de componenten en materialen van StandSite kan voor elke gebruiker een op zijn wensen aangepaste stand worden samengesteld. Leidraad is de behoefte van de gebruiker: er is onder meer keuze uit een presentatiemodule voor grote producten, vitrines voor kleine producten, tafels en stoelen of krukken voor gesprekken, opslagruimte en een beursbalie voor ontvangst en presentaties.

Diversiteit aan beursmateriaal

Als je gaat deelnemen aan een beurs, kun je uiteraard niet zonder beursmateriaal. Hierbij moet je niet alleen denken aan folders en eventueel samples, maar ook aan de beursstand zelf en de inrichting hiervan. Vooral de stand wordt gezien als de grootste kostenpost van het deelnemen aan een beurs. Gelukkig kun je deze kosten prima binnen de perken houden zonder concessies te doen. Je wilt de krachtige uitstraling van je beursstand toch niet opofferen? Dit is immers essentieel voor het succes van de beurs. StandSite is gespecialiseerd in het aanbieden van modulaire standbouw concepten. Dit biedt jou de mogelijkheid om je beursmateriaal met betrekking tot de stand volledig zelf samen te stellen. Je kunt een stand gebruiken die volledig aansluit op de uitstraling van je bedrijf én je budget.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ons aanbod beursmateriaal

Een modulair standbouw concept wil zeker niet zeggen dat je vastzit aan een standaardontwerp. We hebben immers diverse beursmaterialen waar je gebruik van kunt maken. Uiteraard kun je de afmeting van een stand zelf bepalen. Daarnaast hebben we een zeer ruime keuze in beursmaterialen om de stand in te richten. Dit begint met de vloer en inrichting van de stand. Voor dit laatste hebben we een veelzijdigheid aan mogelijkheden zoals kasten, desks en andere presentatiemogelijkheden. Daarnaast hebben we meubilair om je gasten te kunnen ontvangen. We hebben ook diverse lichtzuilen, audiovisuele mogelijkheden en andere eyecatchers tot onze beschikking zodat je je bezoekers kunt verrassen met een unieke stand. De stand kun je voorzien van eigen branding elementen. Een belangrijk element is de lightbox met grote visual voor zichtbaarheid en communicatie.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Scherpe prijsstelling

De stand wordt opgebouwd en afgebroken waar en wanneer je ons nodig hebt. Ook deze service zit bij de scherpe prijs inbegrepen. We kunnen deze prijs hanteren omdat de elementen diverse keren worden hergebruikt. Omdat we werken met een vaste prijsstelling per vierkante meter, weet je van tevoren precies wat de kosten zijn en kom je achteraf niet voor verrassingen te staan. Je zult ontdekken dat je tegen een geringe inspanning en investering over een mooi vormgegeven stand kunt beschikken.

Behoefte aan informatie en advies

Heb je behoefte aan meer informatie of persoonlijk advies over ons beursmateriaal? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vakkundige adviseurs maken graag tijd voor je vrij om je te adviseren en verder te helpen met het vormgeven van je beursstand op basis van jouw wensen. Maak gerust gebruik van onze kennis en ervaring. Wij snappen immers hoe belangrijk het beursmateriaal is om het gewenste succes op een beurs te realiseren.

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram