Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Modulaire standbouw

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

StandSite is gespecialiseerd in modulaire standbouw oplossingen. Wij bieden bedrijven de mogelijkheid om zelf een stand samen te stellen die past bij de uitstraling van het bedrijf, en wat een vertaling is van de wensen met betrekking tot de inrichting én past in het beschikbare budget. Daarnaast voorzien we van alle gemakken met een perfecte service. Je kunt je volledig richten op de verdere voorbereiding van de beurs.

Een beursstand vormt vaak de basis voor het bereiken van het gewenste succes op een beurs. De stand moet uiteraard de potentiële doelgroep aantrekken zodat zij een bezoek brengen aan je stand. Daarnaast moeten er mogelijkheden zijn om je aanbod te tonen en is het prettig om ergens in de stand rustig met een geïnteresseerde te kunnen converseren. Wij bieden je maatwerk oplossingen hiervoor.

Uniek concept voor modulaire standbouw

Door ons modulaire standbouw concept is er zeker géén sprake van een standaard stand. We hebben diverse mogelijkheden om een professionele stand te realiseren die de kwaliteiten van je bedrijf, merk of product op krachtige wijze uitstraalt. We hebben een grote diversiteit aan modulaire elementen voor je ter beschikking om de stand naar wens op te bouwen en je aanbod te presenteren. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende meubels om een gesprek aan te kunnen gaan met een geïnteresseerde.

Uiteraard hebben we diverse audiovisuele elementen, lichtzuilen en andere eyecatchers beschikbaar om de attentiewaarde van de modulaire standbouw te verhogen. Je kunt vanzelfsprekend de maatvoering van de stand bepalen. Bovendien hebben we diverse vloeroplossingen voor je beschikbaar. Je kunt eigen branding elementen aan het pakket toevoegen voor nóg meer herkenbaarheid.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van alle gemakken voorzien

De beursstand wordt kant-en-klaar opgeleverd. We bouwen de stand op ieder gewenst tijdstip en op iedere locatie in Europa op. Uiteraard zorgen we na afloop ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd. Hierdoor heb je er géén omkijken meer naar!

Deze perfecte service zit volledig in onze prijsstelling opgenomen. Wij kunnen je het gebruik van een beursstand aanbieden tegen een scherpe prijs omdat alle elementen meerdere keren worden gebruikt. We rekenen een vaste prijs per vierkante meter, zodat je vooraf weet wat de kosten zijn. Uiteraard kun je bij het samenstellen van de stand gebruikmaken van de kennis en ervaring van onze ontwerpers. Zij denken graag met je mee en vinden een passende manier om je wensen en doelstellingen te realiseren.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Meer weten? Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de modulaire standbouw van StandSite? Wij helpen je graag bij het realiseren van een beursstand die je boodschap krachtig weet te vertalen. Zorg voor een unieke stand, iedere beurs opnieuw, met onze modulaire standbouw-elementen. Wil je meer weten, of ga je graag met ons in gesprek om tot een ontwerp te komen? Neem dan contact met ons op. We nemen graag de tijd voor je.

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram