Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Fair stand

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Deelnemen aan een beurs vraagt altijd om de nodige voorbereiding. Wil je binnenkort met jouw bedrijf op een beurs staan en zoek je ondersteuning bij het realiseren van je ideale fair stand? StandSite ontwerpt en realiseert een unieke fair stand die de presentatie van jouw bedrijf, dienst of product faciliteert.

Dankzij de modulaire elementen die we gebruiken, kunnen we jouw fair stand volledig naar wens inrichten. De elementen zijn herbruikbaar en kunnen in verschillende opstellingen geplaatst worden. Zo weten we voor iedere beurs en doelgroep een ideale samenstelling te vinden. Kom meer te weten over de mogelijkheden van een fair stand van StandSite.

Richt jouw fair stand naar wens in

Een fair stand inrichten is een uitdaging die in goede handen is bij StandSite. Ervaring leert ons dat veel opdrachten hetzelfde of vergelijkbaar zijn, maar dat de opdrachtgever altijd uniek is. Deze tegenstelling heeft ons geleid tot het concept waar we nu succesvol gebruik van maken. Met een modulaire beursstand die wordt aangekleed met jouw eigen branding en unieke visuele ontwerpen zorgen we voor herbruikbare fair stands die altijd de essentie van jouw product, dienst of bedrijf uitstralen. Op deze manier kunnen wij de prijs laag houden en snel schakelen tussen verschillende samenstellingen, terwijl het unieke karakter van je eigen fair stand behouden blijft. We verzorgen fair stands die enkele vierkante meters beslaan, maar zijn ook in staat om grote fair stands van honderd vierkante meter te realiseren.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professioneel resultaat

Ongeacht de afmeting van de beurslocatie, de stijl van jouw bedrijf en het soort product dat je presenteert; StandSite weet altijd een professioneel resultaat weg te zetten. Onze modulaire elementen, die de basis van iedere fair stand vormen, zijn van hoogwaardige kwaliteit en geven jouw stand een premium look. Met elementen van jouw branding zorgen we ervoor dat je merk of product herkenbaar is voor het publiek.

Het ontwerpen van uw fair stand begint met een kennismakingsgesprek, waarin we alles over jouw verhaal willen horen. Welke diensten of producten bied je aan, wat is kenmerkend en onderscheidend aan jouw bedrijf en welke communicatiestijl past bij het bedrijf? Dergelijke vragen helpen ons de opdrachtgever te leren kennen en dat stelt ons in staat om jouw fair stand nog gerichter te ontwerpen.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Unieke fair stand voor vaste prijs

Onze ontwerpers gaan na het kennismakingsgesprek aan de slag met het ontwerpen van het eerste concept. Hierbij proberen zij je ideeën, wensen en behoeften zo goed mogelijk te vertalen naar het design. Door onze concepten en ideeën met jou te bespreken komen we dichter bij het gewenste resultaat. Je hoeft niet te vrezen voor onze arbeidskosten, we werken immers met een vaste prijs per vierkante meter. Het ontwerpen, opbouwen, opruimen en transporteren van de fair stand zit bij deze prijs inbegrepen. Met StandSite ben je verzekerd van een hoogwaardige en unieke fair stand voor een vaste lage prijs.

Advies nodig? Wij helpen je graag verder

Wil je meer weten over een fair stand van StandSite of heb je vragen over onze werkwijze en service? We bespreken dit graag tijdens een persoonlijk en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Heb je behoefte aan advies over het ontwerpen van een stand of het deelnemen aan een beurs? Ook dan horen we graag van je. Schroom niet om contact met ons op te nemen.

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram