Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Exhibition stand

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Wil je met jouw bedrijf deelnemen aan een beurs en zoek je ondersteuning voor het uitwerken van een ontwerp voor je je exhibition stand? Ontdek de mogelijkheden van StandSite; met een uniek concept zorgen we voor een modulaire exhibition stand die volledig naar jouw wens wordt ingericht. De modulaire elementen kunnen we hergebruiken en herindelen, zodat we voor ieder bedrijf, beurs en doelgroep een ideale samenstelling weten te realiseren. Met een perfecte service verzorgen we de volledige uitwerking van jouw exhibition stand, zodat jij je op de verdere voorbereiding van de beurs kunt richten.

Exhibition stand ontwerpen

StandSite is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van exhibition stands. Ieder bedrijf, merk of product heeft een eigen identiteit en unieke kenmerken die onderscheidend zijn ten opzichte van de concurrentie. Aan je doelgroep overbrengen waar je goed in bent en welke toegevoegde waarde je hebt, is een uitdaging die je iedere dag opnieuw aangaat. Op een beurs probeer je klanten aan te spreken, partners te vinden en duurzame relaties op te bouwen. Met een exhibition stand van StandSite zorg je ervoor dat je direct de aandacht van de bezoekers trekt. Of je nu op een zakelijke of consumentenbeurs staat, met onze modulaire oplossingen heb je altijd de juiste elementen op jouw exhibition stand.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een professionele exhibition stand

De modulaire exhibition stands die wij verhuren worden opgebouwd uit elementen van hoogwaardige kwaliteit. De premium uitstraling van de materialen draagt bij aan het totaalplaatje van je exhibition stand. Het transporteren, opbouwen en afbreken van de stand zit bij onze vaste prijs inbegrepen. Dankzij de modulaire elementen kunnen we jouw stand aanpassen waar en wanneer dat nodig is. Heb je veel ruimte ter beschikking of krijg je slechts enkele vierkante meters toegewezen door de organisatie van de beurs? StandSite zorgt ervoor dat je snel kunt schakelen en je jouw exhibition stand op het juiste moment tot je beschikking hebt.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Vaste prijs voor uniek design

Nog voordat we nadenken over je wensen en eisen kunnen we je al precies vertellen hoeveel jouw exhibition stand gaat kosten. Het aantal vierkante meters is de enige variabele die invloed heeft op de prijs. Bij StandSite betaal je namelijk niet voor het soort modulaire elementen die we gebruiken of de tijd die we kwijt zijn om je stand te ontwerpen. Bij StandSite betaal je een vaste prijs per vierkante meter. Maar we zijn absoluut niet van plan om je met een standaardontwerp op pad te sturen. Integendeel, we gaan heel ver om jouw wensen en behoeften in het ontwerp te verwerken. Onze ervaren en kundige ontwerpers weten precies wat nodig is om je exhibition stand om te toveren in een stand die jouw boodschap onderschrijft. We verbazen bezoekers graag met onze stands, maar we vinden het nog belangrijker dat jouw merk, product of bedrijf een perfecte presentatie krijgt. Met deze pragmatische aanpak zijn we al veel klanten succesvol van dienst geweest.

Advies nodig? We horen graag van je

Wil je meer weten over de exhibition stands van StandSite, of wil je graag met onze ontwerpers sparren over jouw ideeën? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers nemen graag de tijd om meer te weten te komen over jouw bedrijf, merk of product. We horen graag van je.

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram