Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Expo stand

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Ga je met jouw onderneming deelnemen aan een beurs en zoek je een ervaren standbouwer die jouw expo stand kan ontwerpen en bouwen? Dan zit je goed bij StandSite; met onze werkwijze zorgen we voor een expo stand die volledig naar jouw wensen wordt ingericht. We gebruiken modulaire elementen die we hergebruiken en herindelen, om voor ieder bedrijf, iedere beurs en iedere doelgroep een perfecte samenstelling te maken. Dankzij onze perfecte service ben je verzekerd van een volledig uitgewerkte expo stand. Je kunt jouw energie richten op andere voorbereidingen die getroffen moeten worden.

Expo stand ontwerpen

Met jarenlange ervaring op het gebied van ontwerpen en realiseren van expo stands is StandSite een van de toonaangevende standbouwers in Nederland. Door de juiste mix te vinden voor ieder bedrijf zorgen we voor een expo stand die naadloos aansluit op jouw presentatie en stijl. Wij helpen je bij het opbouwen van duurzame relaties met klanten en stakeholders door jouw onderneming een herkenbare en professionele uitstraling te geven. Trek de aandacht van de beursbezoekers met een expo stand van StandSite. We houden bij het ontwerpen van jouw expo stand rekening met het publiek. Dankzij de modulaire elementen kunnen we eenvoudig schakelen tussen een zakelijke en huiselijke sfeer.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een professionele expo stand

Een expo stand moet professionaliteit uitstralen. Daarom gebruiken we bij StandSite alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit. Het valt misschien niet direct op, maar het voegt net dat beetje extra toe aan de totale beeldvorming rond jouw presentatie. Bij het huren van een expo stand van StandSite zit het opbouwen, opruimen en transporteren ervan bij de prijs inbegrepen. We kunnen voor iedere situatie met een passende oplossing komen. Heb je veel of juist weinig ruimte beschikbaar? We passen jouw expo stand hier op aan en zorgen ervoor dat de gewenste uitstraling gewaarborgd is.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Vaste prijs voor uniek design

Een expo stand huren bij StandSite gaat volgens een duidelijk principe. We hebben een vaste prijs per vierkante meter. Deze prijs is inclusief alle service die wij leveren rond het ontwerpen, opbouwen en transporteren van jouw stand. Zo vast als onze prijs is, zo flexibel zijn we in het uitwerken van een expo stand die perfect bij je onderneming past. Bij het ontwerpen voegen we unieke visuals toe en gebruiken we jouw eigen branding elementen om jouw stand herkenbaar te maken.

Behoefte aan advies? Neem contact op

Een expo stand huren bij StandSite is een garantie voor een uniek design voor een vaste prijs. Onze ontwerpers staan klaar om ook jouw expo stand vorm te geven. Hiervoor hebben ze jouw input nodig. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we de mogelijkheden bespreken en leren we jou en je bedrijf graag beter kennen. Heb je vragen over onze expo stands, of wil je meer weten over de diensten die wij leveren? Neem dan contact met ons op, we horen graag van je!

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram