Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Beursstand ontwerpen

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Zelf een beursstand ontwerpen klinkt misschien eenvoudig, maar is het zeker niet. De stand ontwerpers van StandSite hebben ervaring met ontwerpen van unieke beursstands en zijn bovendien bekend met professionele ontwerpprogramma’s. Zij weten exact welke mogelijkheden en beperkingen het ontwerpen van visuals voor een beursstand met zich meebrengt.

Wij werken graag samen met jou aan een geschikt ontwerp voor je beursstand, jouw input is hierbij cruciaal. Dankzij onze modulaire elementen, die de basis van een beursstand vormen, kunnen onze stand ontwerpers voor iedere combinatie van bedrijf, merk, product, doelgroep en beurs een geschikte samenstelling realiseren. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Bekijk onze website voor meer informatie en inspiratie.

Professionele beursstand ontwerpen

Voor ieder bedrijf is een professionele uitstraling enorm belangrijk. Wanneer je deelneemt aan een beurs kun je jouw professionele houding tonen door je presentatie tot in de puntjes te verzorgen. Dat hoeft niet te betekenen dat een beursstand formeel, strak of zakelijk moet overkomen, maar je wilt uiteraard wel dat bezoekers zien en ervaren dat je verzorgd en professioneel bent in jouw aanpak. Welke stijl we in het ontwerp van je beursstand verwerken is aan jou. Met onze modulaire elementen kunnen wij een beursstand ontwerpen die volledig aan jouw wensen en eisen voldoet. Het exacte ontwerp van de visuals en het verwerken van je eigen branding wordt door onze stand ontwerper verzorgd.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Stand ontwerper

Een beursstand ontwerpen is een specialistische taak die wij graag overlaten aan een kundige en ervaren stand ontwerper. Gelukkig hebben wij een aantal van deze vakmensen in dienst bij StandSite. Zij weten als geen ander hoe een idee vertaald wordt naar een perfect ontwerp. Voordat ze aan de slag gaan met het ontwerpen van jouw beursstand, hebben ze eerst meer informatie nodig over je bedrijf, je merk en de boodschap die je aan het publiek wilt overbrengen. Ook willen ze graag meer weten over de ideeën die je ongetwijfeld al hebt. Tijdens het ontwerpen van jouw beursstand houdt onze stand ontwerper je op de hoogte en neemt deze contact met je op om navraag te doen wanneer dat nodig is.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Vaste, lage prijs per vierkante meter

Wat het kostenplaatje betreft, kunnen we heel kort zijn. De enige variabele die van invloed is op de prijs is het aantal vierkante meter van je beursstand. De beursstand ontwerpen, realiseren, opbouwen, opruimen en transporteren zijn bij de prijs inbegrepen. We hanteren vaste prijzen per vierkante meter, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ben je niet tevreden over het concept van onze stand ontwerper? Dan kun je zonder problemen om een revisie vragen, want de prijs staat vast. Met dit concept zorgen wij ervoor dat we een unieke beursstand kunnen ontwerpen voor een vaste, lage prijs.

Meer weten? Neem contact op

Heb je een goed beeld bij de werkwijze van StandSite en wil je jouw beursstand graag door ons laten ontwerpen? Dat is fijn om te horen, neem contact met ons op om een afspraak te maken. Heb je nog vragen over de manier waarop wij een beursstand ontwerpen of heb je andere vragen over onze service? Ook dan kun je contact met ons opnemen, we nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We horen graag van je!

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram