Direct een stand? Bel: +31(0)76 303 28 21

Beursstand inrichten

Een unieke beursstand, met vaste m2 prijs.

Onze creativiteit maakt het mogelijk!

In 3 stappen naar een unieke beursstand, go!

Explore
We kruipen in jouw huid en inventariseren je wensen. Wat zijn belangrijke merkwaarden? Met welke kleuren, vormen, ideeën gaan we aan de slag? Wat zijn de doelstellingen en verwachtingen van het beursbezoek? Jouw input vormt de basis van onze designfase.
Adapt
We hebben alle input verzameld. Onze designers vertalen jouw ideeën naar een beursstand die niet alleen opvalt, maar die ook bijdraagt aan de doelstellingen van het beursbezoek.
Stand out
Ten slotte is het aan jou om te shinen. Alles uit het beursbezoek te halen, doelstellingen waar te maken en je alleen maar daar op focussen. Wij verzorgen namelijk de rest. Van opbouw en realisatie tot het weer opruimen van de stand, dat is ons pakkie-an.

Ga je met jouw bedrijf aan een beurs deelnemen en wil je jouw beursstand laten inrichten door een gespecialiseerd bedrijf? Bij StandSite ontwerpen we je beursstand en richten we deze volledig naar jouw wens in. We gebruiken modulaire elementen die we kunnen hergebruiken en in een andere opstelling kunnen indelen.

Dankzij deze werkwijze kunnen we voor een laag tarief een op maat gemaakte beursstand inrichten voor ieder bedrijf, beurs en doelgroep. Ontdek de mogelijkheden die StandSite je te bieden heeft en bekijk onze website voor meer informatie en inspiratie om jouw beursstand in te richten.

Jouw eigen beursstand inrichten

Wanneer je van plan bent om binnenkort op een beurs te staan, heb je ongetwijfeld al nagedacht over de mogelijke standinrichting voor deze beurs. Gelukkig hoef je jouw beursstand niet zelf in te richten. Bij StandSite hebben wij hier veel ervaring mee. Bovendien hebben wij de kennis in huis om te werken met relevante ontwerpprogramma’s. Onze ontwerpers nemen je ideeën uiteraard wel mee in hun ontwerpen. Zij kunnen je beursstand inrichten aan de hand van jouw ideeën, wensen, behoeften en de beschikbare ruimte die je op de beurs hebt. Ze verzorgen de visuals die op de modulaire elementen te zien zijn en verwerken jouw branding elementen ook in de standinrichting voor de beurs.

Dit is Bas,
creatief brein
Start vandaag nog jouw project met Bas.
Neem bij voorkeur contact op via:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Professionele standinrichting beurs

Op de beurs wil je zo veel mogelijk leads genereren. Maar dat willen je concurrenten ook, dus zul je van goede huizen moeten komen om deze strijd te winnen. Iedere seconde aandacht die je met jouw bedrijf, producten of merk kunt trekken is weer een seconde die de concurrentie verliest. Zorg er met een professionele standinrichting op de beurs voor dat je niets aan het toeval overlaat. Met onze beursstand leg je de nadruk op je bedrijf en producten, maar zorgen we ook voor esthetische waarde. We zijn van mening dat een stand niet de show moet stelen, de inhoud van jouw presentatie moet dat doen. Een fraaie stand is niet het doel, maar een zeer geschikt middel om het doel van je bedrijf te bereiken.

Kleine beursstands
(0 - 25 m²)

ALLE KLEINE STANDS ZIEN

Middelgrote beursstands
(25 - 50 m²)

ALLE MIDDELGROTE STANDS ZIEN

Grote beursstands
(50+ m²)

ALLE GROTE STANDS ZIEN

Vaste prijs per vierkante meter

De enige variabele die van invloed is op de prijs is het aantal vierkante meter van je beursstand. De beursstand inrichten, opbouwen, opruimen en transporteren zijn bij de prijs inbegrepen. We hanteren vaste prijzen per vierkante meter, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Ben je niet tevreden over het concept van de standinrichting? Dan kun je zonder problemen om een revisie vragen, want de prijs staat vast. Met dit concept zorgen wij ervoor dat we een unieke beursstand kunnen ontwerpen voor een vaste, lage prijs.

Meer weten? Neem contact op!

Jouw beursstand laten inrichten door StandSite? Een goed idee, als je het ons vraagt. We begrijpen dat je graag meer wilt weten over de mogelijkheden van onze modulaire bouwtechniek en de service die wij leveren. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we al deze vragen kunnen beantwoorden. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om jouw ideeën te bespreken en mee te denken over het inrichten van jouw beursstand.

Contact

Copyright StandSite.com | 2021, with some help from our friends at B.online
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram